Obligațiuni corporative de peste 2,2 milioane lei, emise de Investia Finance, intră la tranzacționare pe BVB

Obligațiuni corporative de peste 2,2 milioane lei, emise de Investia Finance, intră la tranzacționare pe BVB
scris 3 sep 2018

Obligațiunile corporative emise de Investia Finance SA intră la tranzacționare, începând de luni, în cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacționare administrat de BVB, cu simbolul INV23, informează bursa printr-un comunicat.

Emisiunea este formată din 22.540 de obligațiuni, negarantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei și în valoare totală de un 2,254 milioane de lei. Rata anuală a dobânzii este de 7% pe an, iar data maturității este martie 2023, scrie Agerpres.

S&P confirmă ratingul României, dar atenționează: Guvernul lucrează pentru salarii și pensii. Infrastructură învechită și educație subperformantă, lipsa progreselor poate descuraja investitorii CITEȘTE ȘI S&P confirmă ratingul României, dar atenționează: Guvernul lucrează pentru salarii și pensii. Infrastructură învechită și educație subperformantă, lipsa progreselor poate descuraja investitorii

Investia Finance a fost înființată în 2006 și a devenit societate pe acțiuni în 2016. Obiectul principal de activitate al companiei este reprezentat de activități auxiliare intermedierilor financiare, cu excepția activităților de asigurări și fonduri de pensii.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
investia finance