PayPal vrea să investească 3 miliarde de dolari pe an în achiziții

PayPal vrea să investească 3 miliarde de dolari pe an în achiziții
scris 9 iul 2018

PayPal Holdings vrea să investească până la 3 miliarde de dolari pe an în achiziții, după recenta preluare a iZettle, un starup suedez specializat în servicii financiare online, pentru 2,2 miliarde de dolari, cea mai mare achiziție efectuată vreodată de compania americană de plăți, transmite Reuters.

”Avem un bilanț solid și suntem pregătiți să îl folosim pentru a cumpăra mai multe companii”, a declarat președintele și directorul general Dan Schulman publicației germane Handelsblatt, adăugând că Paypal este pregătită să investească până la 3 miliarde de dolari pe an în achiziții care îi vor permite să dobândească capabilități specifice, scrie News.ro.

Yandex, supranumită Google a Rusiei, vrea să devină echivalenta Amazon în comerțul electronic CITEȘTE ȘI Yandex, supranumită Google a Rusiei, vrea să devină echivalenta Amazon în comerțul electronic

Schulman nu exclude ca PayPal să facă o achiziție mare, dacă va corespunde strategiei companiei.

De când PayPal s-a separat de eBay în 2015, PayPal s-a dezvoltat dintr-o companie care oferea în mare parte procesare de plăți online într-una care oferă o serie de servicii de plăți digitale.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
paypal