19 companii debutează pe piața AeRO

19 companii debutează pe piața AeRO
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2015

Un număr de 19 companii din diverse sectoare ale economiei debutează vineri, pe piața AeRO, în urma transferului de pe Rasdaq, a anunțat Bursa de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transferul pe AeRO ofera societăților un nou început în arena pieței de capital, intr-un cadru legal clar și legitim, conform standardelor europene, se scrie pe site-ul bvb.ro.

"AeRO este o nouă șansă pentru companiile care vor să folosească piața de capital în beneficiul lor și al investitorilor, în special prin atragerea de capital pentru susținerea proiectelor, dar și pentru pregătirea pentru o viitoare trecere la un nou nivel de transparență, listarea pe piața reglementată", precizează BVB.

În prezent, pe piața AeRO sunt admise la tranzacționare 206 companii, cu o capitalizare cumulată de 3,42 miliarde lei (773 milioane euro).

Piața AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (acțiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzacționare al BVB. Acesta este un segment de piață dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanțarea proiectelor, poveștilor lor de creștere, creșterii vizibilității și contribuției la dezvoltarea mediului de afaceri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
piata aero
bvb
bursa de valori de la bucuresti