AAGES Târgu Mureș acordă dividende în valoare de 3 millioane lei. Program de fidelizare a angajaților-cheie

AAGES Târgu Mureș acordă dividende în valoare de 3 millioane lei. Program de fidelizare a angajaților-cheie
scris 27 mar 2023

Producătorul de instalații industriale AAGES vizează distribuirea unui dividend cu randament de 7%.

Consiliul de Administrație al AAGES Târgu-Mureș (AAG) a convocat pentru data de 26 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și o propunere de repartizare de dividende în valoare de 3,00 milioane lei, în timp ce 3,15 milioane lei vor rămâne ca profit nedistribuit.

Dividendul brut cu dată a plății 9 iunie este de 0,30 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB de 3,72 lei/acțiune al titlurilor AAGES, acesta conferă acționarilor un randament de 7,41%.

Romcarbon acordă un randament de 10% după vânzarea participației de la Green Group, anunțată de Profit.ro. Bani mai sunt încă pe bilanț și AGA din aprilie va decide destinația acestora CITEȘTE ȘI Romcarbon acordă un randament de 10% după vânzarea participației de la Green Group, anunțată de Profit.ro. Bani mai sunt încă pe bilanț și AGA din aprilie va decide destinația acestora

Pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, AAGES – producător de instalații de încălzire prin inducție care pentru anul viitor a bugetat un obținerea unui rezultat net de 7,00 milioane lei – mai avansează propunerea derulării unui program de răscumpărare pentru un pachet reprezentând până la 1% din acțiunile proprii. Titlurile achiziționate din piață ar urma să fie distribuit către angajați într-un program de fidelizare a angajaților-cheie.

viewscnt
Afla mai multe despre
aages
bvb
bursa
dividende