Acțiunile americane au închis în creștere pentru a treia zi

Acțiunile americane au închis în creștere pentru a treia zi
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 9 nov 2022
Acțiunile americane au închis în creștere marți, iar dobânzile la titlurile de stat americane și dolarul au scăzut ușor.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
Toți cei trei mari indici bursieri americani au bifat a treia ședință consecutivă pe verde, după ce au oscilat intraday.
Antreprenorii din Buzău se reunesc într-o organizație care să le reprezinte interesele. Ministrul Cadariu, invitat la lansarea COAB CITEȘTE ȘI Antreprenorii din Buzău se reunesc într-o organizație care să le reprezinte interesele. Ministrul Cadariu, invitat la lansarea COAB

Indicele Dow Jones Industrial Average a câștigat 333,83 puncte, sau 1,02%. S&P 500 a crescut cu 0,56%, la 3.828,11 puncte. Nasdaq Composite a avansat cu 0,49%, la 10.616,20 puncte. 

În general, datele arată că piețele tind să crească până la sfârșitul anului și chiar și 12 luni după alegerile pentru Congres de la mijlocul mandatului (midterm), deoarece investitorii sunt ușurați de faptul că vor obține o oarecare claritate cu privire la politica viitoare, notează CNBC.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua