Artego Târgu-Jiu vizează acordarea unui dividend cu randament net de 3,5%

Artego Târgu-Jiu vizează acordarea unui dividend cu randament net de 3,5%

Sursa foto: Yeyendesign | Dreamstime.com

scris 8 mar 2022

Producătorul de articole din cauciuc Artego propune acționarilor distribuirea a 28,30% din câștigul net aferent anului 2021 sub formă de dividende.

Consiliul de Administrație al companiei Artego Târgu-Jiu /ARTE) a convocat pentru data de 13 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pe ordinea de zi figurând și un vot asupra repartizării profitului net de 12,05 milioane lei obținut anul trecut.

Cea mai mare parte a acestui câștig, respectiv suma de 7,86 milioane lei ar urma să treacă la capitolul „alte rezerve”, în timp ce 3,41 milioane lei sunt destinați acordării de dividende.

Fondul suveran al Norvegiei și-a sporit prezența pe bursa românească, dar semnează și un EXIT. Plasamentele se apropie de 100 milioane dolari. Investiții în Aquila și TTS CITEȘTE ȘI Fondul suveran al Norvegiei și-a sporit prezența pe bursa românească, dar semnează și un EXIT. Plasamentele se apropie de 100 milioane dolari. Investiții în Aquila și TTS

Valoarea dividendului brut propus cu dată a plății 10 octombrie este de 0,42105 lei/acțiune, iar acesta, raportat la ultimul preț de închidere de 11,50 lei/acțiune conferă acționarilor un randament net de 3,48%.

viewscnt
Afla mai multe despre
artego
bvb
bursa
cauciuc
dividende