Bani din bere. Bermas Suceava propune distribuirea integrală a profitului net pe 2023 sub formă de dividende

Bani din bere. Bermas Suceava propune distribuirea integrală a profitului net pe 2023 sub formă de dividende

Sursa fopto: Pineapplestudio | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 mar 2024

Societatea care fabrică berile Suceava și Călimani va acorda un dividend cu randament de 2,4%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Bermas Suceava (BRM) a convocat pentru 11-12 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și un punct privind distribuirea de dividende. Astfel, societatea vizează o rată de distribuție de 100% pentru profitul net de 1,15 milioane lei obținut în 2023, dar și acordarea de dividende din rezervele constituite în anii anteriori în valoare de aproximativ 294.000 de lei.

Acționarii în care pachetul majoritar este deținut de Asociația Salariaților ar urma să primească, la data plății de 19 august, un dividend brut de 0,067%. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 2,6000 lei/acțiune, acesta conferă acționarilor un randament de 2,37%.

ASF, o nouă schimbare: Chiar locuitorii orașelor vor putea finanța municipalitățile lor prin obligațiuni CITEȘTE ȘI ASF, o nouă schimbare: Chiar locuitorii orașelor vor putea finanța municipalitățile lor prin obligațiuni

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor se va exprima și un vot asupra unui plafon de creditre de 1 milion de euro pentru realizarea oibiectivelor de investiții, dar și pentru împrumuturi de până la 16 milioane lei pentru finanțarea activităților curente.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bere
bvb
bursa
dividende
suceava