Evergent Investments acordă un dividend cu randament de 6,5%

Evergent Investments acordă un dividend cu randament de 6,5%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 mai 2023

Fosta SIF Moldova distribuie dividende și promovează programe de răscumpărare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Adunarea Generală a Acționarilor de bilanț de la Evergent Investments (EVER) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație pentru repartizarea de dividende în sumă de 82,71 milioane lei în contul profitului net obținut anul trecut.

Dividendul brut cu dată a plății 28 iunie este de 0,0900 lei/acțiune, iar acesta, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 1,2850 lei/acțiune, al titlurilor cu simbolul EVER, oferă acționarilor un randament de 6,44%.

Grupul BVB distribuie aproape întreg profitul net de anul trecut către acționari sub formă de dividende CITEȘTE ȘI Grupul BVB distribuie aproape întreg profitul net de anul trecut către acționari sub formă de dividende

Acționarii au mai aprobat și derularea de programe de răscumpărări. Societatea vizează achiziția în ofertă publică a unui număr de 10,00 milioane acțiuni proprii, reprezentând 1,04% în vederea anulării lor și a reducerii capitalului social. De asemenea, o operațiune de buy-back vizează cumpărarea din piață a unui număr de 9,20 milioane acțiuni, echivalent cu 0,95% din totalul titlurilor, pentru acordarea acestora, în cadrul unui „stock option plan” unor angajați, administratori și directori.

viewscnt
Afla mai multe despre
evergent investments
bvb
bursa
rascumparare
dividende