Operațiunea de buy-back derulată de SIF Banat-Crișana – suprasubscrisă de 4 ori

Operațiunea de buy-back derulată de SIF Banat-Crișana – suprasubscrisă de 4 ori
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 8 mar 2023

SIF Banat-Crișana încheie cu succes oferta de răscumpărare cu o valoare de aproape 1 milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Derulată în perioada 16 februarie – 1 martie, oferta publică de răscumpărare prin care SIF Banat-Crișana (SIF1) a vizat achiziția unui număr de 1,87 milioane acțiuni proprii, reprezentând 0,3685% din capitalul social, a avut un grad de suprasubscriere de peste 4 ori.

Astfel, la prețul de 2,5200 lei/acțiune, investitorii au plasat ordine de vânzare pentru 7,67 milioane acțiuni, reprezentând 1,51% din totalul titlurilor. Operațiunea de buy-back intermediată de Swiss Capital s-a situat la 4,71 milioane lei (aproape 1 milion de euro)

Impact Developer & Contractor își majorează cu un sfert profitul net CITEȘTE ȘI Impact Developer & Contractor își majorează cu un sfert profitul net

Tot din structura indicelui BET-FI, Fondul Proprietatea (FP) are în derulare până pe data de 18 martie o ofertă de buy-back pentru un număr de 2,25 milioane de acțiuni proprii, reprezentând 3,61% din capitalul social, la prețul de 2,1900 lei/acțiune.

Evergent Investments (EVER), fosta SIF Moldova, a derulat, de asemenea, la cumpăna dintre ani, o ofertă publică de răscumpărare în care a achiziționat 2,04% din acțiunile proprii, suma plătită ridicându-se la 27,67 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif banat crisana
bvb
bursa
rascumparare