Plasamentul privat de acțiuni Arctic Stream a fost încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 7 ori

Plasamentul privat de acțiuni Arctic Stream a fost încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 7 ori

Dragoș Octavian Diaconu, CEO și fondator, Arctic Stream

scris vineri, 10:16

Oferta secundară de vânzare de acțiuni Arctic Stream (simbol AST), inițiată de Dragoș Octavian Diaconu, acționarul majoritar și administratorul unic al companiei, a fost  încheiat cu succes și în mod anticipat, în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 7 ori. Arctic Stream este unul dintre principalii integratori de infrastructură și securitate IT din România.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare un numar de 838.260 de acțiuni (simbol AST), prețul final stabilit în ofertă fiind de 25 lei/acțiune. Subscrierile totale înregistrate au depașit 113 milioane lei, rezultând astfel într-o suprasubscriere de peste 7 ori față de valoarea inițială a ofertei. Subscrierea minimă a fost de 6.000 de acțiuni.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Capitalizarea anticipată a Arctic Stream se situează acum la aproape 105 milioane lei. Compania va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO, cu simbolul AST. 

Pentru Arctic Stream, primul pas facut către Bursa de Valori București se integrează intenției de accelerare a dezvoltării, inclusiv prin achiziția de companii de profil și intrarea pe noi segmente de business. Totodată, creșterea vizibilității și a credibilității companiei vor contribui la atragerea unor noi talente în echipa proprie, dată fiind cererea tot mai ridicată de forță de muncă pe piața IT.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

“Dorim să folosim atât capitalul financiar, cât și cel de vizibilitate, obținute pe Bursă, pentru a valorifica oportunitățile de dezvoltare oferite de piața IT&C, aducând în echipă alți profesioniști care să contribuie la expansiunea business-ului”, a spus Dragoș Octavian Diaconu, CEO și fondator Arctic Stream.

viewscnt
Afla mai multe despre
arctic stream
bursa