Profit în creștere cu peste o treime pentru Turbomecanica, afacerile relevă că cererea de componente pentru industria aeronautică a accelerat

Profit în creștere cu peste o treime pentru Turbomecanica, afacerile relevă că cererea de componente pentru industria aeronautică a accelerat
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 feb 2018

Afacerile Turbomecanica București s-au majorat cu peste o cincime anul trecut și au depășit pragul de 100 milioane de lei, semn că cererea de componente pentru industria aeronautică a accelerat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile Turbomecanica (TBM) au urcat cu 21,4% în 2017, de la puțin peste 83 milioane de lei în anul anterior la aproximativ 100,77 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare preliminate.

Profitul companiei a crescut cu aproape 35%, până la 14,652 milioane de lei, comparativ cu un câștig net de 10,783 milioane de lei în 2016.

Profit net aproape triplu pentru Nuclearelectrica CITEȘTE ȘI Profit net aproape triplu pentru Nuclearelectrica

Evoluția pozitivă vine în pofida creșterii cheltuielilor operaționale, administrative și cu materia primă, cele din urmă majorându-se cu circa 24%, până la 31,3 milioane de lei.

La finele anului trecut, activele totale ale Turbomecanica se situau la 124,64 milioane de lei, cu aproximativ 6,8% decât cele consemnate în decembrie 2016.

Acțiunile Turbomecanica s-au apreciat cu 0,32% în ședința bursieră de ieri, până la 0,3090 lei pe unitate, ducând creșterea din ultima săptămână la 4,04%.

viewscnt
Afla mai multe despre
turbomecanica
venituri
profit
rezultate