Profit Piața de Capital.forum - Premierul Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. Vreau să revenim la normalitate pentru că știu ce potențial are economia. Firmele vor putea avea centre de vaccinare la sedii pentru angajați, poate și pentru familii

Profit Piața de Capital.forum - Premierul Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. Vreau să revenim la normalitate pentru că știu ce potențial are economia. Firmele vor putea avea centre de vaccinare la sedii pentru angajați, poate și pentru familii
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2021

Premierul Florin Cîțu a transmis, în deschiderea Profit Piața de Capital.forum, că dorește revenirea la normalitate și redeschiderea economiei românești, pentru că potențialul acesteia este imens. O economie sănătoasă va fi în măsură să ajute, cu resuresle necesare, și la combaterea pandemiei, iar Guvernul va ajuta companiile să revină la normalitate, inclusiv prin centre de vaccinare organizate la sediul acestora. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Videoconferința Profit Piața de Capital.forum este organizată cu sprijinul Banca Transilvania, al Bursei de Valori București, Evergent Investments, SIF Banat-Crișana, SIF Muntenia, Depozitarul Central, Romgaz, Transgaz, Biofarm și Conpet, fiind transmisă în direct și la Profit TV.

”Imediat după ce am avut anul trecut acel lockdown am spus că nu doresc să mai avem un lockdown, că putem să avem și o economie deschisă, în majoritatea ei, și să ne luptăm și cu pandemia, iar până acum am reușit să facem acest lucru și vom face și în continuare”, a spus Florin Cîțu.

Acesta a subliniat că este nevoie de o economie sănătoasă, de resurse, pentru a avea oameni sănătoși, pentru a pune resurse în sistemul de sănătate, pentru a avea paturi de terapie intensivă, medicamente și pentru a plăti doctorii și sporurile acestora în situații dificile, așa cum e nevoie și de oameni sănătoși pentru a avea o economie puternică. 

În acest sens, companiile private vor avea posibilitatea de organiza centre de vacicnare la sediiile acestora, pentru angajații proprii, poate și pentru familiile celor din urmă, iar vaccinul anti-Covid va fi cât mai accesibil.

ULTIMA ORĂ One United Properties vine la Bursă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ One United Properties vine la Bursă

”Vreau să revenim la normalitate pentru că știu ce potențial are această economie atunci când revenim la normalitate. Dacă noi am reușit, în condițiile îngrozitoare de anul trecut, să avem o performanță economică în trimestrul patru, și acum să avem performanță economică, în condiții dificile, vă dați seama ce poate să facă această economie după ce vom reveni la normalitate, de ce nu vom mai purta mască, după ce poți să ai toate restaurantele deschise tot timpul, cinematografe, evenimente, producție, Dacia noastră sau toate companiile noastre nu trebuie să se mai închidă pentru că un focar și așa mai departe. Potențialul este imens și asta ar trebui să fie ceea ce ne împinge pe toți la normalitate”, a declarat prim-ministrul Cîțu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
capital
forum
citu
lockdown
revenire
nromalitate
economie
potential
vaccinare
companii