Socep Constanța distribuie sfert din câștigul net de anul trecut sub formă de dividende

Socep Constanța distribuie sfert din câștigul net de anul trecut sub formă de dividende
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 29 apr 2022

Operatorul portuar Socep acordă un dividend cu randament net de 1%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Socep Constanța (SOCP) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a câștigurilor. Astfel, suma de 2,63 milioane lei, reprezentând 24,35% din profitul net de 10,80 milioane lei, obținut în 2021, va pleca spre acționari sub formă de dividende.

EXCLUSIV Electrica va distribui dividende și anul viitor, în pofida pierderilor de peste jumătate de miliard lei din 2021 și a persistenței prețurilor mari de energie la consumatori CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Electrica va distribui dividende și anul viitor, în pofida pierderilor de peste jumătate de miliard lei din 2021 și a persistenței prețurilor mari de energie la consumatori

Dividendul brut, cu dată a plății de 6 iunie, este de 0,0076 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 0,6000 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 1,20%.

În Adunarea Generală Extraordinră a Acționarilor mai este programat un vot pentru înființarea a 6 noi puncte de lucru, toate în județul Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
socep
bvb
bursa
dividende