Transilvania Investments Alliance distribuie un dividend cu randament de 4%

Transilvania Investments Alliance distribuie un dividend cu randament de 4%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 8 mar 2024

Fosta SIF Transilvania ar urma să distribuie sub formă de dividende numai a 7-a parte din profitul net de 232,26 milioane lei obținut anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Consiliul de Administrație al Transilvania Investments Alliance (TRANSI) a convocvat pentru 22-23 aprilie Adunarea Generlă Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și un punct privind distribuirea, dată a plății 22 iulie, a unui dividend brut de 0,015 lei/acțiune.

Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de la BVB, de 0,3170 lei/acțiune, acesta conferă acționarilor un randament de 4,35%.

ULTIMA ORĂ Alro a primit de la ANAF o decizie de impunere suplimentară de peste 13,5 milioane lei. Reacție virulentă a companiei CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Alro a primit de la ANAF o decizie de impunere suplimentară de peste 13,5 milioane lei. Reacție virulentă a companiei

În Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor se va exprima și un vot asupra unui program de răscumpărare pentru un număr de 34,00 milioane acțiuni proprii, reprezentând 1,57% din totalul titlurilor.

Un număr de 24,00 milioane de acțiuni ar urma să fie anulate în vederea reducerii capitalului social, în timp ce 10,00 milioane de acțiuni ar urma să fie distribuite cu titlu gratuit membrilor Consiliului de Supraveghere, Directoratului și personalului identificat.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania investments
bvb
bursa
dividende