Vanessa Selbst, cea mai de succes jucătoare de poker, s-a alăturat celui mai mare fond speculativ din lume

Vanessa Selbst, cea mai de succes jucătoare de poker, s-a alăturat celui mai mare fond speculativ din lume
scris 14 ian 2018

Vanessa Selbst, cea mai de succes femeie din lumea pokerului, s-a alăurat celui mai mare hedge fund din lume, Bridgewater Associates, potrivit Bloomberg.

Fosta jucătoare de poker s-a retras din activitate după 12 ani de carieră, care au transformat-o într-o adevărată legendă. Selbts, în vârstă de 33 de ani, a câștigat, pe parcursul carierei sale în poker, aproape 12 milioane de dolari, cea mai mare suma obținută vreodată de o femeie în acest domeniu.

Vanessa Selbst descrie noua sa ocupație ca “extenuantă și captivantă”.

Mark Zuckerberg a pierdut 3,3 miliarde de dolari în urma anunțului referitor la modificarea algortimului de afișare a postărilor CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg a pierdut 3,3 miliarde de dolari în urma anunțului referitor la modificarea algortimului de afișare a postărilor

“Atmosfera seamănă mult cu cea pe care am întâlnit-o în poker odinioară – un grup de tocilari care colaborează încercând să învingă adeversarii într-un joc. Este, totodată, extrem de dificil”, mai spune Selbst.

Fondul speculativ Bridgewater Associates, inființat de investitorul Ray Dalio, administrează circa 160 de miliarde de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vanessa selbst
poker
hedge fund
fond speculativ
fond investitii
bridgewater associates