Profit brut de 39 milioane lei pentru Credit Europe Bank România

Profit brut de 39 milioane lei pentru Credit Europe Bank România
scris 22 aug 2019

Credit Europe Bank România a încheiat primul semestru al anului cu un profit brut de 39 milioane lei.

La 30 iunie 2019, totalul depozitelor clienților avea o valoare de aproape 2,9 miliarde lei, totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde lei, iar portofoliul de credite depășea 2 miliarde lei. 

Criptomoneda Libra pregătită de Facebook, în atenția Comisiei Europene CITEȘTE ȘI Criptomoneda Libra pregătită de Facebook, în atenția Comisiei Europene

Credit Europe Bank România a încheiat anul 2018 cu un profit net de 53 milioane lei, în creștere cu 13% față de rezultatele financiare din 2017.

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse și servicii către persoane fizice, IMM-uri și corporații, prin intermediul unei rețele alcătuite din 46 de sucursale, agenții și puncte de lucru.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

viewscnt
Afla mai multe despre
credit europe bank