Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut la un nivel record

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut la un nivel record
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2020

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% în 2019, până la un nivel record de 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

TBI Bank a înregistrat anul trecut creșteri în majoritatea segmentelor de business, activele având un avans de 17% comparativ cu anul precedent, până la 465 milioane euro. În 2019, TBI Bank a acordat credite noi în valoare totală de 336 milioane euro, care au contribuit la creșterea cu 19% a portofoliului consolidat până la 368 milioane euro la finalul anului trecut. În același timp, depozitele TBI Bank au înregistrat un avans de 25% până la 281 milioane euro.

INFOGRAFIC BNR reduce prognoza de inflație pe fondul efectelor economice ale pandemiei COVID 19. \ CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC BNR reduce prognoza de inflație pe fondul efectelor economice ale pandemiei COVID 19. "Cel mai mare risc este transformarea într-o criză persistentă"

TBI Bank s-a lansat pe o nouă piață în 2019, în Polonia.

Rata de adecvare a capitalului (CAR) a fost de 18,9% la final de an, iar rata de acoperire a necesarului de lichiditate (LCR) a fost de 258%.

Randamentul activelor a fost, anul trecut, de 5,3%, randamentul capitalurilor proprii a fost de 20,9%, iar randamentul portofoliului activ a fost de 30,1%.

TBI Bank este o instituție bancară adresată consumatorilor, companiilor mici și mijlocii și comercianților, cu operațiuni de creditare digitale și fizice, cu activități în Bulgaria, România, Germania, Suedia și Polonia.

Parte din 4Finance, TBI deține o rețea formată din circa 300 de agenții, 10.000 de puncte de vânzare și 1 milion de clienți. În 2019, compania a acordat circa 500.000 de împrumuturi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi bank
profit