Profitul Saudi Aramco a scăzut puternic

Profitul Saudi Aramco a scăzut puternic
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

Gigantul petrolier saudit Aramco a anunțat un profit net de 32,58 miliarde de dolari pentru al treilea trimestru, în scădere cu 23% față de anul trecut, transmite agenția AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Scăderea „reflectă impactul scăderii prețurilor la țiței și a volumelor vândute”, a precizat compania într-un comunicat.

VIDEO Acord Guvern cu reprezentanții băncilor - comisioanele nu vor mai crește. La depuneri de numerar, comisioanele vor fi zero, fără plafon CITEȘTE ȘI VIDEO Acord Guvern cu reprezentanții băncilor - comisioanele nu vor mai crește. La depuneri de numerar, comisioanele vor fi zero, fără plafon

În luna august, gigantul petrolier saudit a anunțat un profit net de 30,08 miliarde de dolari pentru al doilea trimestru, în scădere drastică față de aceeași perioadă din 2022, arată G4Media.ro.

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
saudi aramco
profit