Rata creditelor neperformante a coborât

Rata creditelor neperformante a coborât
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2023

Rata creditelor neperformante era, la finele lunii septembrie 2023, de 2,61%, față de 2,65% în iunie 2023 și 2,82% în septembrie 2022, conform datelor centralizate de Banca Națională a României (BNR).

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

În septembrie 2023, în România erau 32 de instituții de credit, din care opt sucursale ale unor bănci străine. Activele totale se ridicau la 757,3 miliarde lei, cu 78 miliarde lei mai mari comparativ cu perioada similară a anului trecut, scrie Agerpres.

DOCUMENT Meta Estate Trust - Compania de management vorbește de potențiale daune-interese de 30% din valoarea Meta Estate Trust dacă nu este îndeplinită o cerință CITEȘTE ȘI DOCUMENT Meta Estate Trust - Compania de management vorbește de potențiale daune-interese de 30% din valoarea Meta Estate Trust dacă nu este îndeplinită o cerință

Activele instituțiilor cu capital privat reprezentau 87,1% în total active, iar activele instituțiilor cu capital străin 66,6%.

De asemenea, indicatorul de solvabilitate era, în iunie 2023, de 22,3%, față de 21,52 la finele lunii septembrie 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
credite