SIF Oltenia și-a majorat la 23% deținerea de la Antibiotice Iași

SIF Oltenia și-a majorat la 23% deținerea de la Antibiotice Iași
scris 14 apr 2021

Tranzacțiile recente de tip deal cu 4% din acțiunile Antibiotice au avut cumpărători pe SIF Oltenia, care își suplimentează participația la 77 milioane lei.

Ce urmează să se întâmple pe piața de capital din România, în actualul context de pandemie, va fi anunțat la videoconferința Profit Piața de Capital.forum, deschisă de premierul Florin Cîțu și organizată cu sprijinul Banca Transilvania, al Bursei de Valori București, Evergent Investments, SIF Banat-Crișana, SIF Muntenia și Depozitarul Central. Detalii pot fi văzute AICI

SIF Oltenia (SIF5) a ajuns la o deținere de 23,07% din titlurile Antibiotice Iași (ATB), conform unei notificări a producătorului de medicamente remis bursei. Pachetul a fost achiziționat în ziua de 12 aprilie, când în piața deal s-au efectuat schimburi cu 26,46 milioane acțiuni, reprezentând 3,94% din capitalul social al liderului pieței locale de antiinfecțioase.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

La finalul anului trecut, participația SIF Oltenia era de 19,04% din titlurile Antibiotice, iar în urma noilor tranzacții și la ultima cotație de 0,5000 lei/acțiune a titlurilor companiei a ajuns la o valoare a deținerii de 77,44 milioane lei (15,73 milioane euro). SIF Oltenia are cel mai lichid portofoliu dintre emitenții din structura indicelui financiar BET-FI, inclusive pachete importante la Banca Transilvania (TLV) și a BRD Groupe Société Générale (BRD).

 

viewscnt
Afla mai multe despre
antibiotice
bvb
bursa
dividende
sif oltenia
banca transilvania
brd