Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, și reprezentantul societății Capital Advisors au intrat în Consiliul de Administrație Teraplast

Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, și reprezentantul societății Capital Advisors au intrat în Consiliul de Administrație Teraplast
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2017

Acționarii grupului Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piață construcțiilor și instalațiilor, au aprobat numirea lui Sorin Olaru, Managing Partner al Cetus Capital, alături de societatea RSL Capital Advisors SRL, prin reprezentantul legal Răzvan Lefter, în boardul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Acționarii au reconfirmat, în cadrul AGA, administratorii Teraplast, care au îndeplinit acest rol și anterior, respectiv Dorel Goia (acționarul majoritar al Teraplast), Magda Eugenia Palfi-Tîrau și Mirela Pop.

Economist cu experiență în domeniul bancar, Sorin Olaru a ocupat de-a lungul timpului funcții cheie în cadrul unor instituții bancare. Anterior înființării Cetus Capital în 2015, Olaru a fost timp de 8 ani directorul departamentului Trezorerie și Piețe de capital în cadrul Millennium Bank. Înainte de a veni la Millennium, a petrecut 10 ani în departamentul Trezorerie al băncii ING, unde a ocupat diverse poziții, de la agent de bursă, până la cea de director Rate și Credit.

Ministrul german Wolfgang Schaüble avertizează că există riscul unei noi crize financiare, din cauza datoriilor și politicilor monetare laxe CITEȘTE ȘI Ministrul german Wolfgang Schaüble avertizează că există riscul unei noi crize financiare, din cauza datoriilor și politicilor monetare laxe

Înființată în 2014, RSL Capital Advisors este reprezentată de Răzvan Lefter, care își continuă din această poziție mandatul de administrator al Teraplast. 

Teraplast a avut anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 398,7 milioane de lei și un profit net de 39,4 milioane lei. Pentru acest an, grupul și-a propus o cifră de afaceri consolidată de 434,6 milioane lei. În ultimele luni, Teraplast a devenit acționar majoritar la Depaco și a preluat Politub.

viewscnt
Afla mai multe despre
teraplast
rsl capital advisors srl
sorin olaru