Top 3 credite ipotecare actuale. Ce trebuie să ai în vedere atunci când îți alegi creditul ipotecar?

Top 3 credite ipotecare actuale. Ce trebuie să ai în vedere atunci când îți alegi creditul ipotecar?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 iun 2023

În România, achiziționarea unei proprietăți prin intermediul unui credit ipotecar este o opțiune populară pentru mulți oameni. Odată cu numeroasele oferte disponibile pe piață, este important să cunoști și care sunt cele mai bune credite ipotecare disponibile. În acest articol, îți vom prezenta top 3 cele mai bune credite ipotecare din România, ținând cont de rate, dobândă, flexibilitatea oferită și condițiile favorabile pentru tine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vom începe cu BT și creditul „Good Vibes Only”.

Acest ipotecar îți oferă o dobândă fixă de doar 5,9% în primii 5 ani, iar din anul 6 dobânda devine variabilă formată din IRCC + 2.5% marja băncii. Costul de analiză și de evaluare a imobilului sunt suportate de bancă.

Voucher de 2,000 lei acordat in contul clientului in max 5 zile de la momentul semanrii contractului de credit.

Pentru a te ajuta să-ți faci o imagine mai clară am pregătit mai jos o simulare pentru un imobil în valoare de 120.000 EURO pe o perioada de 30 de ani cu un avans de 18.000 EURO.

Valoare credit

503,981LEI

Perioada creditului (luni)

360

Rata lunară de la

2,989 LEI

Suma totală rambursată

1,097,252 LEI

Valoare avans*

88,938 Lei

 

Rată dobândă de la

5.9%

 DAE** de la

6.06%

Tip dobandă

Fixa (5 ani)

Trebuie să te grăbești, această ofertă este valabilă doar până în data de 30.06.2023. Prinde oferta acum.

Vrei un „Acasă” cu momente perfecte? Începe căutarea pe homeZZ.ro, unde poți alege din zeci de mii de proprietăți.

Un alt credit ipotecar ce ar trebui să îți atragă atenția este „Creditul pentru Casă-achiziție sau refinantare” de la Unicredit. Acesta vine cu o dobândă fixă de 5,9% în primii 5 ani, iar ulterior, începând cu anul 6, dobândă variabilă cu IRCC + 2,4% marja băncii iar în cazul simulării de mai sus o valoare DAE de 6.15% (dacă încasezi venitul lunar și menții o asigurare de viață).

Primești 2.000 lei net cadou pentru acoperirea costurilor conexe împrumutului și 50% cadou din contravaloarea primei de asigurare anuale aferente poliței facultative de locuințe „My Home” achitată de către tine.

Oferta este valabilă până la data de 31.08.2023. Vezi mai multe detalii despre ofertă.

Ultima dar nu cea din urmă ofertă din top-ul nostru este „Creditul Casa Mea” de la BCR. Acesta are dobândă fixă de 5,89% în primii 3 ani, iar începând cu anul 4 variabilă IRCC + 2,50% marja băncii. Și în cazul acestei oferte comisionul de analiză este 0 iar dacă închei o poliță de asigurare facultativă pentru locuință la Omniasig, BCR îți achită costul pentru primul an de asigurare.

Oferta este valabilă până la data de 15.08.2023. Vezi mai multe detalii despre ofertă.

Atunci când vine vorba de achiziționarea unei proprietăți prin intermediul unui credit ipotecar este esențial să alegi cu grijă instituția financiară și oferta potrivită. Ți-am prezentat top 3 cele mai bune credite ipotecare din țară de la momentul actual, care se evidențiază prin dobânzi competitive, flexibilitate în ceea ce privește rambursarea și condiții favorabile pentru tine.

Bineînteles pe langă aceste 3 oferte mai există nenumărate alte produse ipotecare. Cu creditul potrivit obții casa mult dorită. Intră pe platforma 123credit.ro și poți compara toate ofertele existente în piață cu doar câteva click-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
credit ipotecar
banca