Tranzacție - Fondatorii International Alexander Holding intră în acționariatul Moov Leasing, lansat de foștii CEO de la BCR Leasing și Țiriac Leasing

Tranzacție - Fondatorii International Alexander Holding intră în acționariatul Moov Leasing, lansat de foștii CEO de la BCR Leasing și Țiriac Leasing

Fondatorii Moov Leasing

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 nov 2023

Loredana și Simion Apreutese, fondatorii grupurilor de firme ce fac parte din International Alexander Holding, intră în acționariatul platformei românești de mobilitate Moov Leasing, preluând 25% din acțiunile companiei. Astfel, Moov Leasing - lansată în vară - susține că a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro, având ăn continuare planuri de dezvoltare.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de către Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing și Mircea Dihel, fost CEO al Țiriac Leasing, care furnizează pachete de servicii auto integrate de leasing operațional persoanelor fizice, PFA, antreprenorilor și companiilor. Platforma a devenit funcțională în iulie 2023, fiind lansată oficial pe 15 noiembrie.

CONFIRMARE Germanii de la Hengst încep producția în România. Au cumpărat o fabrică suedeză abandonată CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Germanii de la Hengst încep producția în România. Au cumpărat o fabrică suedeză abandonată

Până la finalul anului, Moov Leasing va înregistra active în valoare de 15 milioane de euro, ținta fiind ca, în următorii trei ani, volumul finanțărilor să ajungă la 100 de milioane de euro.

Fondat în urmă cu 20 de ani, International Alexander Holding (IAH) este un business de familie cu capital 100% românesc, integrator independent 4PL de servicii de transport, logistică integrată, producție și real estate.

International Alexander Holding are 2.800 de angajați și activitate în România, Ungaria, Serbia, Cehia și Germania. 

viewscnt
Afla mai multe despre
moov leasing
international alexander holding