Valentin Mavrodin revine în funcția de președinte CA la CEC Bank

Valentin Mavrodin revine în funcția de președinte CA la CEC Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2022

Fostul secretar de stat în Ministerul Finanțelor, Valentin Mavrodin, a fost numit președinte al Consiliului de Administrație la CEC Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asta după ce Mirela Călugăreanu, fosta șefă ANAF, a eliberat postul. Practic, pentru că a plecat la Curtea de Conturi (consilier de conturi), a pierdut și funcția de membru, un post fiind acum liber, scrie Hotnews.ro.

EXCLUSIV Guvernul crește acciza la țigarete. Cresc puternic și accizele la țigările electronice CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul crește acciza la țigarete. Cresc puternic și accizele la țigările electronice

Valentin Mavrodin a mai fost anterior președinte CA, dar Florin Cîțu l-a înlocuit, în timpul mandatului său de ministru, cu Călugăreanu.

După ce a plecat din minister, el s-a dus în mediul privat, iar în tot acest timp și-a păstrat funcția de membru în CA.

De precizat că Florin Cîțu a încercat să înlocuiască doi membri la începutul mandatului său, dar pentru că cei propuși nu îndeplineau cerințele cerute de Banca Națională, nu a reușit.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
valentin mavrodin