Wall Street a închis în scădere, trasă în jos de acțiunile companiilor de tehnologie

Wall Street a închis  în scădere, trasă în jos de acțiunile companiilor de tehnologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2021

Indicii bursieri de pe Wall Street au încheiat tranzacțiile de joi în scădere, influențați negativ de acțiunile companiilor de tehnologie, în timp ce creșterea neașteptată a solicitărilor pentru ajutoare de șomaj în Statele Unite a indicat o redresare fragilă a pieței muncii, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile Apple, Tesla și Facebook au avut cel mai mare impact negativ asupra indicilor S&P 500 și Nasdaq, scrie News.ro.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Andrei Cionca, CEO, Impetum Group: Optimismul managerilor a crescut. S-au deteriorat capitalul de lucru și relația cu băncile, dar suntem departe de o criză a cash-ului în companii

Titlurile Facebook au coborât cu 1,5%, Wall Street analizând ramificațiile mai largi ale măsurii sale de a restricționa conținutul de știri în Australia.

Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în declin cu 0,38%, S&P 500 cu 0,44%, iar Nasdaq Composite cu 0,72%.

Rezultele financiare solide raportate de companii, campaniile de vaccinare împotriva Covid-19 și speranțele legate de programul american de stimulare economică, de. 1.900 de miliarde de dolari, au contribuit la creșterea indiceilor bursieri americani la niveluri record, la începutul acestei săptămâni.

Dar creșterea din ultima lună a acțiunilor sugerează că evaluările acestora sunt ridicate, a spus Jason Pride, director de investiții pentru averi private la firma Glenmede din Philadelphia.

Acțiunile Walmart au scăzut cu 6,5%, după ce cel mai mare retailer din lume a ratat estimările referitoare la profitul trimestrial și a anticipat o creștere într-un ritm scăzut, de o singură cifră, a vânzărilor nete în anul fiscal 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa