Fost ministru în Guvernul Cioloș intră pe nișa restaurantelor

Fost ministru în Guvernul Cioloș intră pe nișa restaurantelor

Marius Bostan (în stânga) și Radu Rughiniș (în dreapta). Sursa foto:facebook/Andreea Roșca

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 13 mai 2019

Antreprenorul în serie Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor și pentru Tehnologia Informației și inițiator al programului RePatriot prin care se încearcă încurajarea românilor din străinătate să deschidă afaceri în România, a intrat pe nișa restaurantelor, cumpărând pachete de acțiuni la firmele care operează în București pasta bar-ul Pasterra și magazinul specializat în vânzarea de trufe și băuturi fine La Bottega del Tartufo, sub brandul italian Giuliano Tartufi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două afaceri sunt controlate de Radu Rughiniș, care a condus în străinătate un restaurant de familie și a revenit în țară în 2004, implicându-se în relansarea Cafenelei Actorilor din București.

Restaurantul și magazinul au fost deschise în urmă cu 3 ani.

FOTO Hotelul Aro Palace din Brașov acoperă criza de personal cu angajați din Venezuela. \ CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul Aro Palace din Brașov acoperă criza de personal cu angajați din Venezuela. "Ospătărițele parcă sunt miss."

La rândul său, Marius Bostan, membru al Romanian Business Leaders, mai este implicat în alte firme, precum Bostrust, Voss Review, CBN IT, Biogetika, Dositracker, FrontierConnect, NanoTech Paint, EuroDataPark, Newsweek Romania.

El a fost instalat ministru în Guvernul Cioloș, la finele anului 2015, din poziția de membru CA la Telekom Romania și fondator al companiei de consultanță financiară VMB Partners. A părăsit Guvernul Cioloș în vara anului 2016, fostul președinte Traian Băsescu susținând că acesta a fost remaniat "pentru că era competent pe domeniul său și independent față de unele structuri de siguranță națională". După plecarea din poziția guvernamentală, Marius Bostan a continuat să susțină din societatea civilă inițiative de dezvoltare tehnologică a României precum Smart City și Strategia de Inteligență Artificială a României.

viewscnt
Afla mai multe despre
marius bostan
radu rughinis
restaurante