FOTO Proiectul imobiliar Baba Novac Residence intră în faza a doua. Peste 90% dintre apartamentele din prima fază au fost vândute. La ce prețuri

FOTO Proiectul imobiliar Baba Novac Residence intră în faza a doua. Peste 90% dintre apartamentele din prima fază au fost vândute. La ce prețuri Galerie foto

Baba Novac Residence

scris 1 nov 2017

Proiectul imobiliar Baba Novac Residence, dezvoltat pe un teren aparținând fostei fabrici Țesătoriile Reunite, intră în faza a doua, după ce peste 90% dintre apartamentele din prima fază au fost vândute, termenul de livrare fiind prevăzut pentru finalul anului viitor.

Țesătoriile Reunite SA, parte a Grupului SIF Moldova, va începe în această lună lucrările la cea de a doua fază a proiectului ce va include un număr de 121 de apartamente și care urmează să fei finalizată în prima parte a anului 2019.

Prima fază a proiectului cuprinde două clădiri, însumând 121 de apartamente, 15 garsoniere, 70 de apartamente cu două camere, 32 de apartamente cu 3 camere și 4 apartamente cu patru camere, urmând a fi livrată în toamna anului 2018.

Locuințele vor fi vândute la prețuri cuprinse între 47.500 euro și 142.000 euro. 

Grupul Financiar Banca Transilvania intră în domeniul fintech ca acționar la Timesafe, dezvoltatorul aplicației Pago CITEȘTE ȘI Grupul Financiar Banca Transilvania intră în domeniul fintech ca acționar la Timesafe, dezvoltatorul aplicației Pago

Ansamblul rezidențial, investiție de 28 milioane de euro, este compus din 6 blocuri cu înălțime P+8, trei blocuri turn și trei blocuri lamă, cu 363 apartamente în total și 436 locuri de parcare subterane și supraterane.

Recent, compania Țesătoriile Reunite, a semnat actul pentru împrumutul de peste 18 milioane de euro la Raiffeisen Bank, necesar la finanțarea complexului Baba Novac Residence pe care îl va dezvolta pe terenul fostei fabrici din București.

Baba Novac Residence

Baba Novac Residence

Lucrările vor fi efectuate de compania greacă de construcții Octagon, unul dintre principalii jucători în construcții civile.

Fabrica Țesătoriile Reunite, producător de textile controlat de SIF Moldova, și-a suspendat producția în 2013 și și-a schimbat obiectul de activitate în dezvoltare imobiliară, pentru a-și putea folosi terenul de 14.000 metri pătrați în alte scopuri.

Fabrica funcționa din 1933.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif moldova
baba novac
complex