FOTO Times Square în drapelul României

FOTO Times Square în drapelul României
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2023

Times Square a avut astăzi, de 1 Decembrie, un panou în culorile roșu, galben și albastru, drapelul României, în cadrul unui program care promovează mai multe branduri.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&GALERIE FOTO Parada de 1 Decembrie, cu noile elicoptere Black Hawk și avioane F-16. Cea mai mare prezență înregistrată CITEȘTE ȘI VIDEO&GALERIE FOTO Parada de 1 Decembrie, cu noile elicoptere Black Hawk și avioane F-16. Cea mai mare prezență înregistrată

Inițiativa își propune să promoveze global valorile și tradițiile locale cu ajutorul brandurilor și companiilor din România.

FOTO Times Square în drapelul României

 

viewscnt
Afla mai multe despre
times square
romania