FOTO Vila Reginei Maria din Mamaia, într-o stare deplorabilă, va fi restaurată

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2023

Vila Reginei Maria din Mamaia trebuie restaurată, urmând să se identifice posibile surse de finanțare, astfel încât construcția să fie readusă la valoarea pe care a avut-o, a anunțat ministrul Culturii, Raluca Turcan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

"Vila Reginei Maria este un reper cultural și o atracție turistică populară la malul mării care trebuie salvat și readus constructiv și moral la valoarea pe care a avut-o. Pentru mine, este o prioritate să contribui la salvarea acestui monument istoric și a patrimoniului construit la nivel național.

Tranzacție - Ion Șoloman, proprietarul rețelei de magazine Best Market, a vândut cele 11 magazine pe care le deținea în județul Dâmbovița rețelei de retail Annabella din Vâlcea. Este la al doilea exit din retailul cu bunuri de larg consum CITEȘTE ȘI Tranzacție - Ion Șoloman, proprietarul rețelei de magazine Best Market, a vândut cele 11 magazine pe care le deținea în județul Dâmbovița rețelei de retail Annabella din Vâlcea. Este la al doilea exit din retailul cu bunuri de larg consum

Este și o obligație ca un loc cu asemenea valențe istorice să fie restaurat și pus în valoare", a transmis ministrul Culturii.

Turcan a arătat că imobilul este la acest moment într-o stare deplorabilă.

FOTO Vila Reginei Maria din Mamaia, într-o stare deplorabilă, va fi restaurată

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
vila