Franciza de agenții imobiliare Re/Max ajunge la 25 de birouri în România

Franciza de agenții imobiliare Re/Max ajunge la 25 de birouri în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2018

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, anunță extinderea rețelei la 25 de birouri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Re/Max Home Connection este cel mai nou birou al rețelei deschis în București, care va fi operațional din martie.

YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări CITEȘTE ȘI YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări

Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al companiei a intrat un alt birou din București, Re/Max Magnum, cu 16 agenți.

Printre cei catre au preluat francize Re/Max se află antreprenoul Octavian Bădescu, cel care și-a vândut, la finele lunii mai, compania Sameday Courier către eMag. Acesta a investiti într-o franciză RE/MAX în București. 

Și Adrian Alexandrov, logodnicul fostului ministru și lider PDL Elena Udrea, și-a deschis o companiei imobiliară proprie pe care a afiliat-o brandului Re/Max, informație anunțată de Profit.ro în exclusivitate. El a deschis un birou imobiliar în cartierul Primăverii din București, care funcționează sub numele Re/Max Estates.

Re/Max a intermediat anul trecut circa 1.500 de tranzacții imobiliare, în creștere cu 50% comparativ cu 2016.

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi aproximativ 115.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări.

În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu circa 1.800 birouri și aproximativ 20.000 de agenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
agentie imobiliara
remax