Growceanu, grup de business angels axat pe investiții în startup-uri, își întărește echipa managerială

Growceanu, grup de business angels axat pe investiții în startup-uri, își întărește echipa managerială

Andrei Cosmin Munteanu

scris 5 aug 2021

Growceanu, grup de business angels axat pe investiții în startup-uri, îl numește Community Manager pe Andrei Cosmin Munteanu (32 de ani), fost manager tehnic Continental. În acest rol, Andrei Cosmin Munteanu se va ocupa de dezvoltarea portofoliului de startupuri Growceanu și managementul relației acestora cu investitorii.

Andrei Cosmin Munteanu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice Timișoara și are 9 ani de experiență în software, dobândită în cadrul echipei Continental, unde a debutat ca software tester, devenind apoi SCRUM Master și Team Leader, responsabil cu coordonarea tehnică a echipei de testare din Germania, India și România (15-20 de oameni) și coordonarea administrativă a  echipei din Timișoara (6-7 oameni).

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

În paralel, Andrei Cosmin Munteanu a fondat Cowork Timișoara, ca spațiu suport pentru antreprenorii din domeniul tech.

Growceanu este un grup de business angels fondat în 2018. Grupul de investitori are un buget de investiții flexibil, iar până acum a investit în companiile Bright Spaces, xVision, EmailTreeAI, Kinderpedia, Sitter, Milluu. Growceanu este interesat în special de startupuri din domeniile PropTech, EdTech, SmartCity, Enterprise, Marketplaces,  FinTech și MedTech, bazate pe abordări din zonele tehnologice: Artificial Intelligence, SaaS, Data Science, Digital Mapping, IoT.

viewscnt
Afla mai multe despre
growceanu
andrei cosmin munteanu