Grupul Superbet își anunță noul Chief People Officer

Grupul Superbet își anunță noul Chief People Officer
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2022

Britanicul Shaun Conning se va alătura Superbet Group din poziția de Chief People Officer. Conning va coordona strategia de HR și cultură organizațională a companiei care a înregistrat o creștere consistentă în ultimii ani. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte să se alăture grupului Superbet, Conning a fost Chief People Office pentru DAZN Group, cea mai mare platformă globală de entertainment din domeniul sportului. De asemenea, pe parcursul ultimilor cinci ani, el a condus strategia de resurse umane a grupului, concentrându-se pe expansiunea globală și creșterea impulsionată de investiția în tehnologie realizată de DAZN.

ULTIMA ORĂ Hidroelectrica începe la noapte să livreze energie electrică Republicii Moldova la preț redus CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Hidroelectrica începe la noapte să livreze energie electrică Republicii Moldova la preț redus

Cu o vastă experiență în strategii de resurse umane, cultură organizațională și dezvoltare a abilităților de leadership, Shaun Conning a deținut roluri cheie în organizații precum Compass Group, liderul mondial al industriei de ospitalitate și catering, sau Kingfisher Group, una dintre cele mai importante companii de retail din Europa. În afara acestor poziții, el a fost co-fondator al firmelor de consultanță tap’d Solutions și Encompass People, lucrând cu un portofoliu variat de clienți din media sportivă, tehnologie, servicii financiare și retail.

Piața din România rămâne cea mai importantă pentru grupul Superbet, fondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, care deține în continuare pachetul majoritar și poziția de Executive Chairman al Grupului.

Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. Compania desfășoară operațiuni în retail, unde are o rețea de peste 1.000 de agenții stradale, precum și în online, prin intermediul website-ului și al aplicațiilor de pariuri sportive și gaming. Grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia si Polonia.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone Inc., cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
shaun conning
superbet group