Ikea prezintă cifre la aniversarea a 10 ani în România: Prăjitura cu migdale Almondy Cake a câștigat în fața chifteluțelor

Ikea prezintă cifre la aniversarea a 10 ani în România: Prăjitura cu migdale Almondy Cake a câștigat în fața chifteluțelor
scris 14 mar 2017

Pe 21 martie se împlinesc 10 ani de la deschiderea Magazinului IKEA Băneasa. Retailerul suedez a anunțat cu această ocazie o serie de promoții și reduceri.

Totodată, Ikea a anunțat câteva cifre interesante pentru magazinul din Băneasa în cei 10 ani de existență:

• Cea mai vândută familie de mobilier a fost familia de sisteme de depozitare pentru camera de zi BESTÅ, cu peste 390.000 de bucăți vândute în cei 10 ani.

• Farfuriile și bolurile din gama OFTAST au fost accesoriile cele mai apreciate de clienții noștri, care au în casele lor 1.619.919 de bucăți.
• Prăjitura cu migdale ALMONDY CAKE a câștigat în fața chifteluțelor în vânzările Restaurantului, cu 1.391.547 de bucăți vândute.
• Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani și-a mobilat simultan mai multe camere din casă și a cumpărat mobilier și accesorii în valoare de 104.568 lei.

EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc

În România, grupul suedez a deschis în 2007 primul și singurul magazin în nordul Bucureștiului, în zona comercială Băneasa. Al doilea magazin va fi deschis în pe Bulevardul Theodor Pallady din București.

Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca, retailerul căutând la acest moment terenuri în zonă. Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea