Instant Space primește o investiție early-stage pentru a construi o platformă de rezervări pentru spații de evenimente

Instant Space primește o investiție early-stage pentru a construi o platformă de rezervări pentru spații de evenimente
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2020

Startup-ul Instant Space primește o investiție într-o rundă condusă de Early Game Ventures, la care au participat Sparking Capital și un business angel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Instant Space va folosi fondurile pentru a construi și testa o platformă tehnologică prin care hotelurile să pună la dispoziția clienților sălile, facilitățile și serviciile dedicate evenimentelor, așa cum fac în prezent platforme precum booking.com sau Expedia pentru camerele de cazare.

VIDEO WhatsApp lansează mai multe funcții noi, în frunte cu folosirea codurilor QR pentru adăugarea contactelor CITEȘTE ȘI VIDEO WhatsApp lansează mai multe funcții noi, în frunte cu folosirea codurilor QR pentru adăugarea contactelor

Sarcina startup-ului presupune construirea unei infrastructuri tehnologice care sa conecteze într-o singură sursă de date sistemele de management folosite de diferite hoteluri. Datele astfel colectate și structurate sunt oferite publicului prin intermediul unei platforme de tip marketplace, punând cererea și oferta în contact. 

„Turismul și industria de evenimente au fost puternic afectate de pandemie și de efectele economice negative ale acesteia. Dar tocmai aceste circumstanțe neprielnice deschid noi oportunități pentru startup-urile tehnologice precum InstantSpace, care vor remodela turismul și alte industrii obligate să se adapteze rapid”, spune Alex Stănescu, Founder și CEO al Instant Space.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiții cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Fondul European de Investiții (FEI) este parte a Grupului Bǎncii Europene de Investiții și este principalul finanțator de risc pentru IMM din Europa.

Sparking Capital este un fond de investiții cu capital de risc care finanțează startup-uri in etape timpurii ale existenței lor in industrii precum consumer internet, marketing-tech, fin-tech, supply-chain tech, property-tech, travel-tech, economie circulară.

viewscnt
Afla mai multe despre
instant space
platforma rezervari