Interguard Group va asigura paza patrimoniului ENGIE Romania. Contractul a fost atribuit la un preț mai mare decât cel estimat

Interguard Group va asigura paza patrimoniului ENGIE Romania. Contractul a fost atribuit la un preț mai mare decât cel estimat
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 22 aug 2017

Interguard Group a câștigat licitația organizată de ENGIE România, fosta GDF Suez România pentru furnizarea de servicii integrate de investigație și securitate, contract estimat la 28,5 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul a fost atribuit pentru suma de 31,07 milioane de lei, fără TVA, potrivit SEAP.

La procedura de atribuire au participat cu oferte și OK Guard, G4S Secure Solutions și Securitas Services Romania, conform datelor ENGIE Romania.

CONFIRMARE Proprietarii Radisson din București anunță oficial că au semnat o scrisoare de intenție pentru vânzarea hotelului. Suma - 177, 5 milioane euro CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Proprietarii Radisson din București anunță oficial că au semnat o scrisoare de intenție pentru vânzarea hotelului. Suma - 177, 5 milioane euro

Interguard Group va furniza servicii de pază, echipament de securitate, de luptă împotriva incendiilor, de poliție și de apărare, servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de securitate, servicii de monitorizare a sistemelor de alarmă și servicii de patrulare. 

ENGIE Romania a impus ofertanților deținerea unei polițe de asigurare de risc profesional care să protejeze împotriva oricărui eveniment de efracție, cu sume asigurate minime de 100.000 euro/ eveniment pentru serviciul de pază umană și pentru cel de mentenanță a sistemelor tehnice de securitate din sediile administrative ale companiei, precum și de 200.000 euro/eveniment pentru serviciul de mentenanță sisteme tehnice de securitate SRS/SRM/SRZ și pentru cel de monitorizare la dispecerat și intervenție rapidă.

Guvernul intenționează să cumpere patru corvete multirol în 7 ani la un preț de 1,6 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Guvernul intenționează să cumpere patru corvete multirol în 7 ani la un preț de 1,6 miliarde de euro

Prețul a avut o pondere de 60% la atribuirea contractului.

ENGIE România, fosta GDF Suez România, este controlată de grupul francez omonim, iar printre acționarii săi se mai numără statul român, prin Ministerul Energiei, cu 37% din acțiuni, și Fondul Proprietatea (12%).

Compania distribuie gaze naturale unui număr de 1,6 milioane de clienți, prin rețele de distribuție în lungime totală de 18.900 de kilometri. Pe partea de furnizare de gaze, compania era lider de piață pe segmentul clienților casnici la finalul anului trecut, cu o cotă de 46,28%, fiind urmată de E.ON Energie România (43,36%). Pe piața liberă, Engie se situa pe locul 3, cu o cotă de 20,29%.

Grupul francez ENGIE mai deține pe piața românească companiile Distrigaz Sud Rețele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian și Brăila Winds.

Cu afaceri de 43,72 milioane de lei și peste 1.000 de angajați, Interguard Group și-a început activitatea în anul 2003 și este unul dintre primii zece jucători de profil.

viewscnt
Afla mai multe despre
engie
interguard
contract
atribuire
licitatie