1,5 miliarde de oameni folosesc WhatsApp cel puțin o dată pe lună

1,5 miliarde de oameni folosesc WhatsApp cel puțin o dată pe lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2018

Facebook a anunțat că WhatsApp a atins cifra de 1,5 miliarde de utilizatori lunari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un miliard și jumătate de utilizatori lunari are cea de-a doua aplicație de chat deținută de Facebook, WhatsApp. La precedentul anunț, în iulie 2017, WhatsApp avea 1,3 miliarde de utilizatori lunari.

Astfel, în ultimele 6 luni, numărul celor care folosesc WhatsApp cel puțin o dată pe lună pentru a comunica, în scris, audio sau video, a crescut cu aproximativ 2 milioane.

Google a depistat peste 700.000 de aplicații malițioase pentru Android în 2017 CITEȘTE ȘI Google a depistat peste 700.000 de aplicații malițioase pentru Android în 2017

Anunțul vine la mai puțin de două săptămâni de când a fost lansată o versiune de WhatsApp dedicată special companiilor. WhatsApp Business permite acestora, contracost, să aibă o mai bună relație cu clienții și să folosească diverse instrumente pentru comunicarea mesajelor promoționale.

Facebook a cumpărat WhatsApp în 2014 pentru 19 miliarde de dolari, o sumă care a părut enormă la acea vreme. Atunci, WhatsApp avea 450 de milioane de utilizatori lunari.

Cu două aplicații de chat, categorie în care utilizatorii dispozitivelor mobile își petrec cea mai mare parte a timpului, cu 1,5 miliarde de utilizatori ai WhatsApp și 1,3 miliarde de utilizatori ai Facebook Messenger, Facebook domină categoric această categorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp