2 miliarde de oameni intră zilnic pe Facebook

2 miliarde de oameni intră zilnic pe Facebook
scris 2 feb 2023

După aproape 20 de ani de existență, Facebook continuă să crească și să dobândească noi utilizatori, având acum 2 miliarde de oameni care accesează zilnic rețeaua socială.

În ciuda tuturor scandalurilor din ultimii ani, a rezultatelor financiare dezamăgitoare și a concedierilor recente, Facebook continuă să-și crească numărul de utilizatori.

Meta anunță acum că Facebook a depășit pragul de 2 miliarde utilizatori activi zilnic, fiind pentru prima oară când platforma socială dominantă ajunge la acest nivel.

Veniturile anuale ale Meta scad pentru prima dată în istorie CITEȘTE ȘI Veniturile anuale ale Meta scad pentru prima dată în istorie

S-a ajuns la acest prag după ce, în ultimul trimestru, Facebook a adăugat 16 milioane de noi utilizatori.

Facebook nu este primul produs Meta care atinge acest nivel. WhatsApp a trecut de 2 miliarde de utilizatori activi zilnic în luna octombrie a anului trecut.

Facebook și-a văzut pentru prima oară veniturile anuale diminuate în 2022, când acestea au scăzut cu 4%, dar au fost, totuși, peste estimări.

Șeful Meta Mark Zuckerberg a spus cu ocazia anunțării rezultatelor financiare că 2023 va fi pentru compania sa „anul eficienței” și că Meta își propune să devină lider în inteligența artificială generativă.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meta