A doua versiune a căștii Vision Pro ar putea costa în jur de 2.000 de dolari

A doua versiune a căștii Vision Pro ar putea costa în jur de 2.000 de dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 oct 2023

Apple lucrează la o versiunea mai accesibilă a căștii Vision Pro , însă, nici aceasta nu va fi foarte ieftină, cu prețuri vehiculate în jurul a 2.000 de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Versiunea mai ieftină a căștii de realitate mixtă Vision Pro va ajunge să coste între 1.500 și 2.500 de dolari, scrie Bloomberg, citând surse anonime din cadrul companiei.

Chiar și cu un astfel de preț, Apple va face o serie întreagă de compromisuri, ce vor viza performanța cipurilor, a camerelor și a ecranului.

Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12 CITEȘTE ȘI Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12

Versiunea mai ieftină a căștii nu va avea EyeSight. Această facilitate folosește un ecran extern pentru ca utilizatorul să poată vedea mediul înconjurător și cu casca pusă și, în același timp, ochii săi să fie vizibili celor din jur.

De asemenea, Apple va folosi un cip mai puțin performant și mai puține camere pentru a reduce prețul acestei versiuni.

Viitoarea cască de realitate mixtă a devenit deja una din prioritățile Apple. Pentru a o dezvolta mai repede, compania a mutat deja mai mulți oameni de la alte proiecte, inclusiv de la ochelarii de AR la care lucrează.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
cască
vision pro
ar
realitate augmentată