Abonații X primesc acces la chatbot-ul Grok

Abonații X primesc acces la chatbot-ul Grok
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 dec 2023

La doar două săptămâni după ce a anunțat că chatbot-ul Grok va deveni una dintre facilitățile conturilor Premium, X, fostă Twitter, a început deja să ofere utilizatorilor acces la acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

X s-a mișcat foarte repede, cel puțin pentru o companie cu atât de puțini angajați, și a început deja să ofere acces la noul chatbot Grok dezvoltat de xAI abonaților.

Astfel, utilizatorii X care plătesc 16 dolari (sau 22 de dolari în aplicația mobilă) pentru un abonament Premium Plus au sau vor avea foarte curând acces la chatbot-ul Grok.

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI CITEȘTE ȘI Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Grok este antrenat, printre altele, pe baza cantității enorme de date generate de utilizatorii X și, spre deosebire de ceilalți chatbot, este ceva mai „libertin” în exprimare.

Utilizatorii rețelei sociale au postat deja exemple ale unor răspunsuri date de Grok. Chatbot-ul lui Elon Musk încearcă frecvent să pară amuzant, neferindu-se să ofere răspunsuri acide, pe care unii ar putea chiar să le considere ofensatoare.

Mutarea X vine, poate fără a fi vorba de o coincidență, la doar două zile după ce Google a prezentat Gemini, AI-ul despre care spune că este superior lui GPT-4.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
chatbot
ai
grok