Abonații X primesc acces la chatbot-ul Grok

Abonații X primesc acces la chatbot-ul Grok
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 dec 2023

La doar două săptămâni după ce a anunțat că chatbot-ul Grok va deveni una dintre facilitățile conturilor Premium, X, fostă Twitter, a început deja să ofere utilizatorilor acces la acesta.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

X s-a mișcat foarte repede, cel puțin pentru o companie cu atât de puțini angajați, și a început deja să ofere acces la noul chatbot Grok dezvoltat de xAI abonaților.

Astfel, utilizatorii X care plătesc 16 dolari (sau 22 de dolari în aplicația mobilă) pentru un abonament Premium Plus au sau vor avea foarte curând acces la chatbot-ul Grok.

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI CITEȘTE ȘI Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Grok este antrenat, printre altele, pe baza cantității enorme de date generate de utilizatorii X și, spre deosebire de ceilalți chatbot, este ceva mai „libertin” în exprimare.

Utilizatorii rețelei sociale au postat deja exemple ale unor răspunsuri date de Grok. Chatbot-ul lui Elon Musk încearcă frecvent să pară amuzant, neferindu-se să ofere răspunsuri acide, pe care unii ar putea chiar să le considere ofensatoare.

Mutarea X vine, poate fără a fi vorba de o coincidență, la doar două zile după ce Google a prezentat Gemini, AI-ul despre care spune că este superior lui GPT-4.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
chatbot
ai
grok