Accenture achiziționează divizia de securitate cibernetică Symantec de la Broadcom

Accenture achiziționează divizia de securitate cibernetică Symantec de la Broadcom
scris 9 ian 2020

Accenture a anunțat că va achiziționa divizia Symantec Cyber Security de la Broadcom, dar detaliile financiare nu au fost făcute publice.

În anul fiscal 2019, Accenture a investit aproape 1,2 miliarde de dolari la nivel global în 33 de achiziții pentru a dobândi abilități și capacități critice în domenii strategice, scrie News.ro.

Finalizarea achiziției este supusă unor condiții și este de așteptat să se realizeze în luna martie a acestui an.

Google Assistant ajunge la 500 de milioane de utilizatori și primește funcții noi CITEȘTE ȘI Google Assistant ajunge la 500 de milioane de utilizatori și primește funcții noi

"Accenture Security va deveni astfel unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de securitate, îmbunătățind capacitatea sa de a ajuta companiile să anticipeze, detecteze și să răspundă rapid la amenințările cibernetice", se arată într-un comunicat.

Portofoliul Symantec de servicii de securitate cibernetică include monitorizarea și analiza globală a amenințărilor printr-o rețea de centre de operare de securitate, servicii în timp real de informare despre amenințări și de răspuns la incidente specifice industriei.

Cele șase centre de operații de securitate sunt situate în SUA, Marea Britanie, India, Australia, Singapore și Japonia.

Activitatea de servicii de securitate este susținută de o platformă cloud proprie care oferă un flux constant de informații despre amenințări tehnice și cibernetice printr-un portal personalizabil.

"Securitatea cibernetică a devenit critică pentru toate organizațiile, indiferent de industrie sau locație geografică. Odată cu adăugarea activității Symantec în domeniul serviciilor de securitate cibernetică, Accenture Security va oferi unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii administrate pentru întreprinderile globale, pentru a detecta și gestiona amenințările de securitate cibernetică cu care se confruntă", a declarat Julie Sweet, directorul executiv al Accenture.

viewscnt
Afla mai multe despre
accenture
symantec