Acțiunile Apple cresc după ce T-Mobile a anunțat un număr record de precomenzi pentru iPhone 7

Acțiunile Apple cresc după ce T-Mobile a anunțat un număr record de precomenzi pentru iPhone 7
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 13 sep 2016

Acțiunile Apple cresc cu peste 2,8% pe bursa de la New York în timpul tranzacțiilor dinaintea deschiderii ședinței reglementate de marți, după ce operatorul de telefonie T-Mobile SUA a anunțat că a înregistrat un număr record de precomenzi pentru iPhone 7.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Precomenzile pentru noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus înregistrate de vineri noaptea până luni inclusiv au depășit de aproape patru ori cererile pentru cel mai bine vândut model iPhone anterior, potrivit unui comunicat T-Mobile, citat de MarketWatch.

“iPhone 7 este telefonul cu cele mai multe precomenzi din istoria T-Mobile, iar acest lucru demonstrează entuziasmul consumatorilor pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus“, spune John Legere, președintele și directorul general T-Mobile, al treilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, cu peste 64 milioane de clienți.

iPhone 7 își demolează concurența în testele de performanță CITEȘTE ȘI iPhone 7 își demolează concurența în testele de performanță

Acțiunile Apple s-au apreciat cu 2,83% în urma informațiilor, în timp ce titlurile T-Mobile au urcat cu aproape 3%.

Separat, compania rivală Sprint a spus că a primit, în același interval, cu 375% mai multe precomenzi pentru iPhone 7 decât pentru iPhone 6.

Săptămâna trecută, Apple a anunțat că nu va mai publica datele referitoare la precomenzile din primul weekend de la lansarea noilor produse ale companiei, astfel că investitorii se ghidează după datele prezentate de companiile din telecom.

Mult anticipatul iPhone 7 se bucură de succes și în România. Potrivit retailerului online QuickMobile.ro, românii au precomandat și achitat integral, în primele trei zile de la listare, peste 1.000 de terminale iPhone 7 și 7 Plus, în valoare totală de 1 milion euro, de peste două ori mai mult decât anul trecut, după lansarea iPhone 6.

Cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB - Black, respectiv iPhone 7 Plus - 128 GB Jet Black.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 7
precomenzi
t-mobile