Afacerile și profitul net Ericsson în România au crescut marginal

Afacerile și profitul net Ericsson în România au crescut marginal
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 30 iun 2021

Subsidiara din România a grupului suedez Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente și servicii pentru operatorii de comunicații, a consemnat anul trecut afaceri de 787,9 milioane de lei, în creștere cu 2,2% față de 2019, dar sub rezultatul record atins în 2018, când business-ul a fost de 795,1 milioane de lei. Și profitul net a înregistrat un avans ușor, sub 1%, la 14,9 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Crențele companiei au scăzut cu 30%, la 210,7 milioane de lei, iar datoriile totale cu 22,7%, la 268,3 milioane de lei.

Numărul mediu de salariați a sporit cu 4,7%, la 2.699.

LISTA Servicii digitale pentru populație și firme promise de Guvern în următorii 2 ani - de la certificat de naștere și buletin, pensionare, declarații pe firmă, până la înmatricularea unui automobil CITEȘTE ȘI LISTA Servicii digitale pentru populație și firme promise de Guvern în următorii 2 ani - de la certificat de naștere și buletin, pensionare, declarații pe firmă, până la înmatricularea unui automobil

Ericsson, cu sediul central în Stockholm, Suedia, se numără printre liderii globali in furnizarea de tehnologie si servicii de comunicatii. În România, grupul este prezent din 1994, prin filiala Ericsson Telecommunications Romania.

Din 2007, România găzduiește și unul dintre cele patru centre de servicii globale (GSC) ale Ericsson, având peste 2.500 de experți ce deservesc peste 40 de rețele din întreaga lume, cu peste 200 de milioane de abonați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ericsson
afaceri
profit