Afaceri în creștere pentru ALTEN România

Afaceri în creștere pentru ALTEN România

Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2021

ALTEN România, subsidiară a grupului de origine franceză ALTEN și una dintre cele mai importante companii de consultanță în IT și inginerie, a încheiat 2020 pe plus, cu rezultate financiare în creștere cu 5% comparativ cu anul precedent. Într-un context economic dificil, generat de criza sanitară globală, ALTEN a înregistrat, la sfârșitul anului trecut, o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ALTEN România raportează afaceri de peste 26 milioane de euro (126.5 milioane de lei) pentru anul 2020, în creștere cu 5% față de afacerile înregistrate în 2019. Totodată, la nivel local, ALTEN a înregistrat un profit net de aproximativ 3.7 milioane de euro (17.8 milioane de lei).

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Creșterea afacerilor în 2020 s-a datorat extinderii portofoliului de clienți, pentru ambele divizii ale companiei, atât ALTEN TECHNO, cât și ALTEN KEPLER. Cele două divizii au atras 18 noi clienți din industrii precum: telecom, servicii consultanță IT, sectorul bancar, energie sau automotive. 

Compania ALTEN România are birouri în București, Timișoara, Craiova, Pitești și Sibiu, iar la sfârșitul anului trecut număra aproape 600 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
alten românia
it