WhatsApp va funcționa simultan pe mai multe dispozitive, inclusiv pe iPad. Anunț al lui Mark Zuckerberg

WhatsApp va funcționa simultan pe mai multe dispozitive, inclusiv pe iPad. Anunț al lui Mark Zuckerberg
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iun 2021

În curând, cea mai populară aplicație de comunicare, WhatsApp, va putea rula simultan pe mai multe device-uri, fără a mai fi nevoie de intermedierea telefonului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Zuckerberg în persoană a anunțat că WhatsApp va oferi în curând posibilitatea folosirii aplicației pe mai multe dispozitive simultan. Asta spre deosebire de modul în care serviciul funcționa până acum pe PC-uri și tablete, unde totul traficul era trecut mai întâi prin aplicația de smartphone, care era și singura ce putea verifica identitatea utilizatorului.

În viitoarea configurație, fiecare aplicație WhatsApp (de telefon, tabletă ori PC) va funcționa autonom, iar datele și conversațiile vor fi sincronizate între toate device-urile pe care utilizatorul le folosește pe un cont.

O nouă versiune de Windows va fi prezentată în luna iunie CITEȘTE ȘI O nouă versiune de Windows va fi prezentată în luna iunie

Va exista și o limită pentru această facilitate - cel mult patru dispozitive vor putea fi folosite simultan pe un singur cont de WhatsApp.

Cu aceeași ocazie, șeful Facebook a anunțat că, în curând, va exista o aplicație WhatsApp nativă de iPad.

WhatsApp va extinde în viitorul apropiat și funcția de ștergere automată a mesajelor, pentru protejarea intimității. Pe lângă opțiunea actuală, care facilitează ștergerea automată a mesajelor la șapte zile după trimitere, utilizatorii vor avea și opțiunea ștergerii acestora imediat după trimitere.

Ștergerea imediată va funcționa pentru mesaje scrise, precum și pentru imagini și clipuri video - toate acestea vor fi șterse automat, imediat după ce destinatarul le-a văzut.

Nu există însă un termen clar pentru lansarea noilor facilități, tot ce a putut spune șeful Facebook fiind “în curând”.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp
ipad
intimitate