Amazon actualizează seria Echo Show

Amazon actualizează seria Echo Show
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mai 2021

Două dintre dispozitivele inteligente vândute de Amazon sub brandul Echo Show primesc versiuni noi, cu mai multe îmbunătățiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul american, Amazon, a lansat versiuni noi pentru Echo Show 8 și Echo Show 5. Cu aceeași ocazie, este lansat un nou membru al seriei, o versiune pentru copii de Echo Show 5.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Cea mai mare îmbunătățire vine pe partea foto. Echo Show 8 dispune de aceeași cameră de 13MP ca Echo Show 10. Însă, în loc să se rotească automat după utilizator, noul Echo Show 8 are un câmp de vizualizare mai larg, de 110 grade.

Rotirea automată era gândită ca o funcție care să țină mereu utilizatorul în cadru, atunci când acesta se mișcă prin cameră, în timp ce este activă comunicarea video. Cu un câmp de vizualizare mai larg, este posibil ca utilizatorul să rămână în cadru și când se află în mișcare.

Noul Echo Show 8, care își păstrează prețul de 130 de dolari, beneficiază și de un procesor nou, despre care Amazon se limitează la a spune doar că are 8 nuclee.

În ceea ce privește, Echo Show 8, upgrade-urile sunt mai puțin impresionante. Rezoluția camerei crește la 2MP, iar procesorul rămâne același. În schimb, Amazon compensează prin reducerea prețului la 85 de dolari.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Ambele modele vor putea folosi modul de securitate al asistentului Alexa. Astfel, device-urile vor putea fi folosite pe post de camere de supraveghere, cu acces de la distanță de pe un smartphone.

Pentru 95 de dolari, Amazon va comercializa o versiune pentru copii de Echo Show 5. Acoperită cu material textil pe spate, aceasta oferă 2 ani de garanție pentru stricăciunile pe care le pot face cei mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
echo show