Amdaris a închiriat 1.000 metri pătrați în centrul de business Iulius Town din Timișoara

Amdaris a închiriat 1.000 metri pătrați în centrul de business Iulius Town din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2020

Amdaris, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile, a închiriat 1.000 metri pătrați în centrul de business din Iulius Town Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amdaris este o companie fondată în 2009 în Bristol, Marea Britanie, specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile pentru clienți globali din numeroase sectoare de activitate.

Vodafone și alți trei operatori, amendați cu 228 de milioane de euro în Italia deoarece au încălcat reglementările de concurență CITEȘTE ȘI Vodafone și alți trei operatori, amendați cu 228 de milioane de euro în Italia deoarece au încălcat reglementările de concurență

În prezent, Amdaris are patru birouri amplasate atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu. În vestul României, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la începutul acestui an, centrul său de dezvoltare se află în clădirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town. „Am experimentat un interes extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori în ceea ce privește oportunitățile profesionale disponibile în cadrul Amdaris (înregistrând o creștere de peste 63% în anul 2019), motiv pentru care am decis să ne mutăm sediul într-un centru care ne permite să susținem creșterea”, a declarat Anna Grier, Director Centru Amdaris România.

Centrul Amdaris din Iulius Town Timișoara este singurul pe care compania îl are în România și reunește aproximativ 70 de ingineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
amdaris
iulius town