ANI a primit trei oferte pentru externalizarea serviciilor de administrare IT, contract estimat la 3,6 mil. euro

ANI a primit trei oferte pentru externalizarea serviciilor de administrare IT, contract estimat la 3,6 mil. euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 mar 2016

Agenția Națională de Integritate (ANI) a primit trei oferte pentru achiziționarea de servicii de administrare IT, pe fondul numărului redus de angajați de specialitate și al dezvoltării permanente a infrastructurii instituției, contractul fiind estimat la 3,6 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele au fost depuse de asocierea formată din Master Technology Systems, Transcedence Systems Group și Unique Solutions (subcontractanți S&T Romania și Maguay Impex) și Red Point Software Solutions (S&T Romania – subcontractant și Arwen Professional Services – terț susținător), precum și asocierea Computer Sharing și Logika IT Solutions (European Business Machine - subcontractant).

Finanțat din fonduri proprii, contractul va avea o durată de 4 ani de la data atriburii.

"Având în vedere dezvoltarea permanentă a infrastructurii IT în sensul îmbunătățirii activităților care stau la baza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin ANI, precum și numărul redus de angajați IT, este necesară achiziția de servicii de administrare IT: de rețea, de sisteme, aplicații și baze de date, inclusiv și pentru servicii de suport de la producător (licențe de mentenanță)", se arată în caietul de sarcini al licitației.

ANI monitorizează declarațiile de avere și interese, conflictele de interese și regimul incompatibilităților în cazul demnitarilor.

În iulie 2012, instituția a atribuit firmei The Red Point Iași un contract pentru realizarea unui sistem informatic integrat pentru suportul administrativ al ANI, contractul fiind încheiat pentru 2,18 milioane de lei, fără TVA.

În același an, Star Storage a câștigat o licitație pentru furnizarea de echipamente de tehnică de calcul, licențe și servicii destinate arhivării și analizei documentelor în cadrul ANI, precum și facilitarea accesului electronic la informații de interes public.

Finanțat din fonduri europene, contractul a fost atribuit atunci pentru 15,9 milioane de lei, fără TVA.

Siveco Romania a câștigat, în iunie 2014, o licitație pentru furnizarea către ANI a unui sistem informatic integrat de prevenire a conflictelor de interese în achizițiile publice, Contractul a avut o durată de un an.

Compania a încasat la acel moment 24,5 milioane de lei, fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
ani
servicii it
licitatie
externalizare
oferte