Anker lansează un ceas deșteptător cu încărcare wireless pentru telefoane

Anker lansează un ceas deșteptător cu încărcare wireless pentru telefoane
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 ian 2019

Producătorul chinez de accesorii IT a venit la CES 2019, printre altele, cu un foarte interesant ceas deșteptător dotat cu funcție de încărcare wireless.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ciuda aparențelor la prima impresie, Soundcore Wakey, este mult mai mult decât un banal ceas deșteptător cu radio. Din multitudinea de funcții oferite, cea mai interesantă este inducția magnetică.

Soundcore Wakey poate alimenta orice telefon care suportă încărcarea wireless prin cel mai răspândit standard al acesteia, Qi. Un telefon pus direct pe noul device Anker va începe automat să se încarce wireless de la acesta cu 7.5 W sau 10 W.

Filtrul de blocare a reclamelor din Google Chrome va funcționa la nivel global din 9 iulie CITEȘTE ȘI Filtrul de blocare a reclamelor din Google Chrome va funcționa la nivel global din 9 iulie

Dincolo de încărcarea wireless, de afișare timpului și de 10 tipuri de alarme, Soundcore Wakey mai are câțiva ași în mânecă pentru partea audio.

Are modul radio FM și poate reda inclusiv muzica utilizatorului pe baza unei conexiuni Bluetooth de la un telefon sau orice alt dispozitiv care dispune de această conexiune.

Pe difuzorul de 5 W pot fi emise și așa-numitele sunete albe - sunete care ajută utilizatorul să adoarmă mai ușor. Device-ul celor de la Anker include 6 astfel de sunete albe.

Când va fi lansat, undeva în primăvara acestui an, Soundcore Wakey va costa 100 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
ceas
incarcare wireless
anker