ANUNȚ - Când va fi lansat iPhone 14

ANUNȚ - Când va fi lansat iPhone 14
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 aug 2022

Apple a anunțat un evenimente pentru data de 7 septembrie, când există șanse mari ca, printre produsele noi prezentate, să se numere și noua serie iPhone 14.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

La doar o săptămână după ce a apărut pe surse informația conform căreia iPhone 14 ar putea fi prezentat oficial pe 7 septembrie, Apple anunță un eveniment ce va avea loc exact la acea dată.

La „Far out”, așa cum își intitulează Apple evenimentul din 7 septembrie, este de așteptat ca vedeta principală să fie noua serie de smartphone-uri iPhone 14. Alături de acestea, ar putea fi prezentate și ceasurile Apple Watch Series 8.

Este oficial, iPadOS 16 va fi lansat mai târziu decât iOS 16 CITEȘTE ȘI Este oficial, iPadOS 16 va fi lansat mai târziu decât iOS 16

Seria iPhone 14 este așteptată să fie compusă din patru modele - iPhone 14 și iPhone 14 Pro cu ecrane de 6,1 inch, iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max cu ecrane de 6,7 inch.

Conform zvonurilor de până acum, cele mai numeroase îmbunătățiri vor viza modele Pro, care ar urma să aibă un breton mai mic, un mod „always on”, o cameră de 48MP și un chipset nou, mai puternic.

Dincolo de un chipset nou, Apple Watch Series 8 va avea, cu titlu de noutate, un senzor care măsoară temperatura corpului. Acesta, însă, nu va putea fi folosit pentru măsurarea temperaturii la cererea utilizatorului, ci va face acest lucru în mod silențios, alertând utilizatorul doar atunci când nivelul scade sau crește dincolo de parametrii normali.

Evenimentul va avea loc la Steve Jobs Theater, în cadrul campusului companiei din Cupertino și va fi primul de la începutul pandemiei (în afară de WWDC 2022, ce a avut loc în aer liber) care va acomoda participanți în persoană.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14
apple watch series 8