Aplicația ChatGPT ajunge pe Android

Aplicația ChatGPT ajunge pe Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 iul 2023

De săptămâna viitoare, ChatGPT va avea, în sfârșit, o aplicație și pentru smartphone-urile cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OpenAI va lansa săptămâna viitoare aplicația ChatGPT pentru Android. Aceasta vine la mai bine de două lună după ce compania a publicat în App Store aplicația pentru iPhone.

Compania a făcut anunțul pe Twitter, fără să spună exact în care din zilele săptămânii viitoare va fi disponibilă noua aplicație.

ChatGPT a învățat să țină minte informații despre utilizatori CITEȘTE ȘI ChatGPT a învățat să țină minte informații despre utilizatori

Până atunci, în Play Store există o pagină de precomandă a aplicației. Utilizatorii interesați se pot înregistra acolo pentru a putea descărca aplicația imediat cum devine disponibilă.

Aplicația propriu-zisă este gratuită, ca și folosirea chatbot-ului în mod limitat. Însă, pentru 20 de dolari pe lună, ChatGPT Plus oferă o serie de funcții suplimentare, precum mai mult acces la API și suportul pentru plugin-uri.

Nu se știe exact ce funcționalități va oferi versiunea pentru Android. Dacă va fi lansată în același stadiu funcțional precum cea de iPhone, aceasta ar trebui să ofere acces la chatbot la fel ca versiunea web, plus suportul pentru comenzi vocale.

Aplicația ChatGPT pentru Android apare după ce deja numărul de download-uri ale versiunii de iOS a început să scadă, indicator care i-a făcut pe unii specialiști să se întrebe dacă interesul pentru AI nu este decât o altă bulă care se va sparge la un moment dat.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicație
chatgpt
openai
android